Pure passie

Pure passie

De start van de carrière: Specialisatiejaar sommelerie in hotelschool ter duinen.
Met een ervaring aan Restaurant Hof Van Cleve*** in Kruishoutem, restaurant Pure C* in Cadzand en restaurant Hertog Jan*** in Zedelgem ben ik tot op heden reeds 6 jaar  actief als sommelier in restaurant 'Vlass' in Middelkerke. 
Van het creatief uitwerken van alcoholvrije cocktails tot het selecteren van talrijke wijnen zijn originele combinaties naar de gerechten toe een must!

9 JUNI 2022: Bedrijf 'ZEAL OF GRAPES' opgestart samen met Elien verhulst, mijn vriendin. 
https://www.zealofgrapes.be

Sommelier verhaal..

Sommelier verhaal..

WSET3 diploma.
'Sommelier of the year' regio West-Vlaanderen ('18 '19 '23')
Finalist 'Eerste maître d'Hôtel van België 2018'

3de  'Jeunes sommelier competition van de Chaine des rotisseurs 2020. 
2de plaats , champagne wedstrijd 'Ruinart trophée' 2021

Sommelier signature:
Vanaf het jaar 2016 tot op heden krijg ik elkaar opnieuw de kans mijn eigen wijnblend te maken in wijndomein hoenshof te Borgloon in Limburg.
VINTAGE 2021
°Sprankelende Brut rosé 'Cuvee Elien'
°Frisse witte wijn '21
°Volle witte wijn '21
°Rode wijn '21

Wij maken gebruik van cookies

De website van Sommelier Kenzo maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie